joi, 27 iunie 2013

Anvelope ieftine in Romania



Anvelopele sunt printre cele mai importante parti ale masinii, deoarece acestea suporta intreaga acceleratie a masinii. Anvelopele se afla in contact direct cu carosabilul, iar pentru acest motiv este esential ca acestea sa fie intr-o conditie impecabila. Anvelopele pot fi destul de scumpe, dar nu este imposibil sa gasim anvelope ieftine

Sunt diferite feluri in care putem cumpara anvelope ieftine: fie profitam de anumite oferte sau reduceri, fie cumparam anvelope second, sau reconditionate. In cele mai multe cazuri, anvelopele ieftine vor oferi aceasi eficienta ca si cele noi, cu conditia sa nu fie complet distruse, bineinteles. In cazul in care gasiti anvelope ieftine, sau mai ieftine ca majoritatea, nu trebuie sa le ignorati. Performanta va fi aceasi in cele mai multe cazuri. Cumparand anvelope la pret redus, va poate ajunta sa investiti restul de bani in cumpararea altor parti a masinii. 

Multi soferi fac legatura intre pret si longevitate, dar in cele mai multe cazuri, anvelopele ieftine rezista la fel de mult ca cele scumpe. E bine de stiut ca majoritatea comerciantilor vor oferi garantie si pentru anvelopele ieftine, ceea ce inseamna ca investitia facuta va fi asigurata.

Sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand cumparati anvelope ieftine, in cazul in care aceste anvelope sunt reconditionate sau uzate. Este important sa probati aceste anvelope cu mare grija, pentru a identifica posibile crapaturi. In cazul in care anvelopele sunt foarte uscate, se pot forma crapaturi, de obicei pe margini. Este important sa rugati comercializantul sa scufunde anvelopele in apa, pentru a vedea daca aceste crapaturi exista. In cazul in care aceste crapatiri exista, e mai bine sa nu cumparati produsul. 

Aveti sanse mari de a gasi anvelope ieftine in service-uri de specialitate. Sunt multe cazuri cand un proprietar renunta la anvelopele sale pentru a le schimba cu un set pe care el il considera mai bun. In unele ocazii, anvelopele schimbate sunt intr-o stare foarte buna, ceea ce inseamna ca aveti o ocazie buna de a cumpara un produs excelent la un pret redus. 

In cazul in care nu gasiti patru anvelope ieftine, o buna idee ar fi sa le cumparati pe rand. Aveti sanse mai mari de a gasi cate o anvelopa sau doua, decat de a gasi 4 la acelasi pret. Puteti opta pentru o anvelopa ieftina si in cazul in care aveti nevoie urgenta de a inlocui anvelopa. De exemplu, poate aveti o pana, iar in acest caz cea mai buna alegere ar fi o anvelopa la un pret redus. Cand vine vorba de anvelope ieftine, este foarte important sa verificati calitatea acestora. Dupa cum am mentionat inainte, nu cumparati anvelope care sunt extrem de uzate, deoarece acestea pot fi periculoase pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu