duminică, 19 mai 2013

Anvelope Ieftine

Spune NU anvelopelor ieftine! Iti recomand sa eviti anvelopele care sunt prea ieftine.

De ce?

Pentru ca anvelopele ieftine (sau prea ieftine) pot sa iti provoace dureri de cap in timp! In Romania, de obicei, tot ce este ieftin este prost sau are o problema ascunsa. Daca asta este cazul pentru setul de anvelope ieftine pe care vrei sa il cumperi atunci gandeste-te daca iti explodeaza cauciucurile pe autostrada in drum spre mare la 130 km/ora... ce se va intampla atunci?

Sau daca acestea pierd aer rapid si trebuie la cateva zile (sau de ce nu chiar zilnic) sa le faci presiunea? Vei pierde foarte mult timp si bani pentru cateva sute de lei in plus la inceput.

Poti comanda anvelope online de pe magazinele specializate, majoritatea comerciantilor s-au orientat spre vanzarea online: alegi gumele, completezi datele tale, curierul ti le aduce direct la usa.

Este foarte simplu. Ai grija ca anvelopele sa fie noi, nu second! Poti gasi cauciucuri noi la preturi mici chiar si pe site-urile de anunturi (de exemplu pe www.vandpieseauto.com), trebuie doar sa cauti si sa citesti cu atentie anuntul.

Daca alegi sa cumperi din anunturile de pe net vei beneficia cu siguranta de un pret mai mic decat la un magazin specializat, dar trebuie sa fii atent la conditia in care este produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu